Foute party kleding groningen

Foute party kleding nodig voor je feestje in Groningen? Bij Firma Mulder feestartikelen vind je alles wat je nodig hebt. Een foute party is altijd leuk, omdat je lekker creatief kan zijn met je outfit. Denk hierbij aan kleding met felle kleuren, gekke printjes en maffe hoedjes. Het kiezen van foute party kleding kun je nooit verkeerd of fout doen, want hoe fouter hoe beter. Bekijk hieronder ons assortiment om alvast wat ideeën op te doen en kom langs in onze winkel aan het Zuiderdiep in Groningen om je Foute party outfit samen te stellen.

Wat is een foute party?

Een "foute party" is een themafeest waarbij de gasten worden aangemoedigd om zich te kleden en te gedragen op een manier die doelbewust overdreven, buitenissig en soms zelfs een beetje "fout" is. Het draait allemaal om het omarmen van clichés, stijlen en trends die vaak als smaakloos, gedateerd of ongepast worden beschouwd. Deze feesten zijn meestal bedoeld om humor en vermaak te bieden door middel van het dragen van ongewone en opvallende outfits, en door te genieten van muziek en activiteiten die normaal gesproken als kitsch worden beschouwd.

Verschillende stijlen als foute party kleding

Bij een foute party kunnen gasten zich verkleden in kleding en accessoires die typisch zijn voor bepaalde tijdperken, zoals de jaren 80 of 90, waarbij ze overdreven felle kleuren, luide patronen en vreemde combinaties gebruiken. Ook kunnen ze kiezen voor kledingstukken of stijlen die als ouderwets worden beschouwd, zoals oversized truien, vreemde hoeden, bell-bottoms en meer. Naast de kleding kan de muziekkeuze en de decoratie van het feest ook bijdragen aan het "foute" thema. Het doel is om een lichte en speelse sfeer te creëren waarbij iedereen kan lachen om de overdreven foute party kleding van iedereen.

Foute party kleding dames

Bij een foute party kleding voor dames kun je verschillende soorten outfits dragen die overdreven, opvallend en soms een beetje kitscherig zijn. Hier zijn enkele voorbeelden van kledingstukken en stijlen voor dames die vaak worden geassocieerd met een foute party:

 • Felgekleurde jurken en rokken: dames kunnen kiezen voor jurken en rokken in felle kleuren zoals neon, roze, geel en groen. Deze kunnen worden gecombineerd met luide patronen en opvallende accessoires.
 • Tutu's en petticoats: deze tule rokken kunnen een speelse en overdreven uitstraling aan de outfit geven.
 • Leggings en beenwarmers: dames kunnen de jaren 80-stijl omarmen door leggings te dragen met grafische patronen en beenwarmers.
 • Excentrieke accessoires: drote, kleurrijke oorbellen, kettingen, hoeden en haaraccessoires kunnen de look completeren.
 • Foute schoenen: denk aan schoenen met hoge hakken in felle kleuren, glitter of met een opvallend ontwerp.

Er zijn dus veel mogelijkheden als je op zoek met bent naar een geschikte foute party outfit voor dames.

Foute party kleding heren

Eigenlijk komt de foute party kleding voor heren heel erg overeen met kleding voor vrouwen. Het draait namelijk in beide gevallen om het samenstellen van zo veel mogelijk verschillende printjes en gekke kleuren. Toch zit er enigszins verschil in, want voor foute party kleding voor heren denk je meer aan het volgende:

 • Bell-bottom broeken: heren kunnen kiezen voor broeken met uitlopende pijpen, die kenmerkend waren voor de jaren 70.
 • Hawaiiaanse overhemden: deze kleurrijke en drukke overhemden zijn populair bij mannen voor foute feesten.
 • Opvallende T-shirts: t-shirts met grappige opdrukken, retro graphics of slogans kunnen deel uitmaken van de outfit.
 • Fluorescerende elementen: mannen kunnen kiezen voor kledingstukken met felle fluorescerende kleuren die in de jaren 80 populair waren.
 • Glimmende stoffen: kleding gemaakt van metallic stoffen kan een excentrieke uitstraling geven.
 • Sportieve kleding: retro sportkleding, zoals trainingspakken met strepen, kan ook een goede keuze zijn.

Foute party kleding kopen bij Firma Mulder

Foute kleding kopen doe je natuurlijk bij Firma Mulder aan het Zuiderdiep in Groningen. Het is het belangrijkste dat je plezier hebt en lekker creatief bent met je outfit. Niets is te gek of te fout, mix verschillende printjes en kleuren met elkaar, het kan niet gek genoeg! Bij ons vind je allerlei accessoires, kleding en andere benodigdheden voor een foute party. Kom langs in onze winkel in Groningen. Naast foute party kleding kopen in Groningen, kun je bij ons ook terecht voor Halloween kleding, Oktoberfest kleding en nog veel meer.

Kun je iets niet vinden?

Neem even contact met ons op!


Contact